Partytent huren in Rijen

Het dorp Rijen telt meer dan 16.500 inwoners en het dorp heeft meerdere verenigingen. Om het sportseizoen leuk af te sluiten is het leuk om een feestje te organiseren. Bent u opzoek naar een partytent waar veel leden onder passen? Dan bent u bij Partytentverhuur Tilburg aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast verhuren wij ook diverse partymaterialen, waarmee u de partytent feestelijk kunt inrichten. Hang feestverlichting op, plaats statafels, zorg voor een heater en versier de partytent met decoratie.


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.