Partytent huren in Oisterwijk

Oisterwijk heeft meer dan 20.000 inwoners en er staan in deze plaats meerdere bezienswaardigheden, zoals het Raadhuis en verschillende kerken. Ook worden er in Oisterwijk meerdere evenementen georganiseerd, zoals het Intents Festival. Wilt u in uw achtertuin zelf een dans feestje organiseren, maar heeft u nog geen geschikte partytent gevonden? Dan bent u voor het huren van een geschikte partytent bij Partytentverhuur Tilburg aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Naast partytenten hebben wij ook een ruim assortiment aan partymaterialen die wij verhuren en die u kunt gebruiken voor u dans feestje. Denk aan feestverlichting, een geluidsinstallatie en een biertap


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.