Partytent huren in Moergestel

Het dorp Moergestel telt ongeveer 6.000 inwoners en er worden jaarlijkse meerdere evenementen georganiseerd. Denk aan de Jaarmarkt, Landjuweel en Pre-Season Tournament. Wilt u een feestje of evenement organiseren voor vrienden of inwoners van het dorp en heeft u nog niet de geschikte partytent gevonden? Dan bent u voor het huren van een partytent bij Partytentverhuur Tilburg aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Naast partytenten kunt u bij ons ook diverse partymaterialen huren, zoals feestverlichting, klapstoelen, blikvangers en heaters


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.