Partytent huren in Loon op Zand

Bent u een inwoner van Loon op Zand en houdt u wel van een feestje? Huur dan een partytent voor uw feestje bij Partytentverhuur Tilburg! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Naast partytenten verhuren wij ook diverse partymaterialen, waarmee u de partytent feestelijk kunt inrichten. Viert u uw verjaardag? Versier de partytent dan met ballonnen, slingers en hang feestverlichting op. Zet wat statafels met barkrukken neer, zorg voor een leuk muziekje op de achtergrond en vergeet geen hapjes en drankjes neer te zetten, want van al dat feesten krijgen de gasten vast dorst.


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.