Partytent huren in Kaatsheuvel

In het dorp Kaatsheuvel was vroeger de schoenenindustrie en turfwinning erg belangrijk, maar de meeste mensen zullen Kaatsheuvel kennen door de Efteling. Verder worden er in Kaatsheuvel jaarlijks meerdere evenementen georganiseerd. Bent u bijna jarig en wilt u dit vieren met familie en vrienden? Huur dan een partytent voor bij u in de achtertuin. Die partytent kunt u huren bij Partytentverhuur Tilburg! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor diverse partymaterialen, waarmee u zowel de partytent als de feestlocatie sfeervol kunt inrichten. Hang ballonnen, slingers en feestverlichting op, plaats wat statafels met lekkere hapjes en drankjes erop en mocht het afkoelen hebben wij ook nog diverse heaters in ons assortiment die u kunt huren.


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.