Partytent huren in Haaren

In het dorp Haaren liggen meerdere bezienswaardigheden, zoals Haarendael en Kasteel Nemerlaer. Hoe leuk zou het zijn als u in het kasteel of in de kasteeltuin een feest mag organiseren voor vrienden en familie? Bij Partytentverhuur Tilburg kunt u de perfecte partytent huren voor uw feest of evenement! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor diverse partymaterialen. Zet wat statafels neer in de partytent, hang feestverlichting op, zorg voor leuke muziek en eindig de avond met een geweldige karaoke!


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen, Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.