Partytent Huren in Goirle

Goirle ligt in een groene omgeving en heeft ongeveer 24.000 inwoners. In Goirle worden jaarlijks meerdere feesten en evenementen georganiseerd. Staat u op het punt uw verjaardag, buurtfeest of ander feest te organiseren en bent u nog opzoek naar een partytent? Dan bent u bij Partytentverhuur Tilburg aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Om de partytenten feestelijk in te richten kunt u bij ons ook diverse partymaterialen huren. Denk aan partytafels, feestverlichting, heaters en decoratie.


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.