Partytent Huren in Dongen

Bent u een inwoner van Dongen en houdt u wel van een feestje? Nodig uw vrienden en/of familie dan uit voor een tof feest in uw achtertuin! Bij een tof feest hoort natuurlijk ook een geschikte partytent. Voor het huren van een geschikte partytent voor uw feest, bent u bij Partytentverhuur Tilburg aan het juiste adres! Wij verhuren namelijk partytenten in verschillende soorten en maten. Naast partytenten verhuren wij ook diverse partymaterialen, waarmee u de partytent feestelijk kunt inrichten. Hang feestverlichting op, zet wat statafels neer met heerlijke hapjes en drankjes, versier te partytent met decoratie en mocht het afkoelen dan kunt u bij ons ook een heater huren.


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Alphen, Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.