Partytent huren in Alphen

Het Brabantse dorp Alphen telt meer dan 4.000 inwoners. In het dorp zijn er verschillende (sport) verenigingen, waarbij inwoners zich kunnen aansluiten. Wilt u het seizoen met de sportclub feestelijk afsluiten? Huur dan een partytent bij Partytentverhuur Tilburg! Onze partytenten zijn in verschillende soorten en maten te huur. Ook verhuren wij diverse partymaterialen, waarmee u zowel de partytent als de locatie feestelijk kunt aankleden. Denk aan feestverlichting, klapstoelen, heaters en decoratie


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Alphen, Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.