Pagodetenten huren in Tilburg

 

Alle pagodetenten huren in tilburg

Pagodetent 6-hoek Huren

Pagodetent 6-hoek Huren

Afmetingen DxBxH
6.0 x 6.0m
Aantal gebruikers
60
1 dag
564,50
incl. BTW
1 dag
466,53
excl. BTW
Pagodetent 4x4 huren

Pagodetent 4x4 huren

Afmetingen DxBxH
4.0 x 4.0m
Aantal gebruikers
30
1 dag
230,00
incl. BTW
1 dag
190,08
excl. BTW
Pagodetent 5x5 huren

Pagodetent 5x5 huren

Afmetingen DxBxH
5.0 x 5.0m
Aantal gebruikers
40
1 dag
265,00
incl. BTW
1 dag
219,01
excl. BTW

Pagodetenten Huren in Tilburg - Partytentverhuur Tilburg

Bij Partytentverhuur Tilburg kun je gemakkelijk en snel een pagodetent huren voor jouw evenement! Onze pagodetenten zijn beschikbaar in verschillende maten, waaronder 4x4, 5x5 en 6-hoek. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement organiseert, met een pagodetent creëer je direct een stijlvolle en sfeervolle ambiance.

Onze pagodetenten zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens praktisch in gebruik. Zo bieden ze bescherming tegen zon, regen en wind, waardoor je gasten altijd comfortabel kunnen blijven zitten. Daarnaast zijn de tenten snel en eenvoudig op te zetten, waardoor je tijd en energie bespaart. Bovendien zijn ze gemakkelijk te koppelen, zodat je ook grotere ruimtes kunt creëren.

Of je nu kiest voor een kleine of grote pagodetent, je profiteert altijd van onze uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat de tent op tijd wordt geleverd en opgezet, zodat jij je kunt richten op de verdere organisatie van jouw evenement. Daarnaast zorgen wij voor een scherpe prijs, zodat ook bij een beperkt budget een stijlvolle pagodetent binnen handbereik ligt.

Dus ben je op zoek naar een praktische én stijlvolle oplossing voor jouw evenement? Huur dan een pagodetent bij Partytentverhuur Tilburg! Kies de juiste maat voor jouw evenement en creëer direct een sfeervolle ambiance voor jouw gasten.

 

Contact 

Neem nu contact met ons op en maak jouw evenement compleet!

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.