Jupiler 20 liter fust

Aantal:
80,00

incl. BTW

73,39

excl. BTW

Huurmandje
Jupiler 20 liter fust
>
  • Jupiler 20 liter fust
<

Omschrijving

Jupiler fust 20 liter catering – Jupiler fust 20 liter in Tilburg

Wil je jouw gasten voorzien van Jupiler bier? Ga dan voor een de tap! Je hebt een Jupiler fust van 20 liter voor € 80,-. Afhankelijk van de grootte van het feest dat je organiseert, bepaal je hoeveel je er nodig hebt. Wanneer je dit weet, bestel je de bierfust gemakkelijk online via onze website. Houd er rekening mee dat je de bierfust voor een standaard periode van drie dagen huurt. De eerste dag haal je hem op, de tweede dag gebruik je hem en de derde dag breng je hem terug.

Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van bierfusten verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze decoratie.

Vragen over Jupiler fust 20 liter

Heb je vragen over onze Jupiler fust 20 liter of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.