Ik hou van Holland spel

21,50

incl. BTW

17,77

excl. BTW

Ik hou van Holland spel
>
  • Ik hou van Holland spel
<

Omschrijving

Ik hou van Holland spel – Spellenverhuur Tilburg

Ben je op zoek naar een leuk spel die je met heel de familie kan spelen of wil je hem gebruiken voor een spelletjes dag? Ga dan voor het Ik hou van Holland spel. Speel in teams de nieuwste en leukste spellen uit deze tv-hit van de afgelopen jaren. Er zitten verschillende onderdelen in het spel waarmee je als het ware door de studio heen gaat bij Jeroen, Linda en Guus en kandidaten.

Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van Ik hou van Holland verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze feestapparatuur.

Vragen over Ik hou van Holland

Heb je vragen over onze Ik hou van Holland of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties

5,00

1 dag

incl. BTW

4,13

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

8,50

1 dag

incl. BTW

7,02

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

Offerte aanvragen