Houten Vat Statafel

Aantal:

20,00

1 dag 

incl. BTW

16,53

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Houten Vat Statafel
>
  • Houten Vat Statafel
<

Omschrijving

Houten Vat Statafel Buren - Meubilair verhuur Tilburg

Ben je bezig om een feest of evenement te organiseren voor bijvoorbeeld het Oktober feest of wellicht een piraten themafeest? De barrel vaten statafels van Partytentverhuur Tilburg mogen dan niet ontbreken! Deze statafel is gemaakt van kunststof, maar door de mooie, professionele afwerking met het oog niet van echt te onderscheiden. Door de materiaalkeuze is deze statafel een stuk lichter dan echte houten vaten. Deze statafel is dan ook gemakkelijk door een persoon te verplaatsen. Je kunt de tafel ook verzwaren met bijvoorbeeld zand of water. Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van houten vat statafel verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze decoratie.

Vragen over houten vat statafel huren

Heb je vragen over onze houten vat statafel Buren of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

5,00

1 dag

incl. BTW

4,13

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

17,50

1 dag

incl. BTW

14,46

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

60,00

1 dag

incl. BTW

49,59

1 dag

excl. BTW

Huurmandje