Heineken 50 liter fust

Aantal:
167,00

incl. BTW

153,21

excl. BTW

Huurmandje
Heineken 50 liter fust
>
  • Heineken 50 liter fust
<

Omschrijving

Bierfust Heineken 50 liter huren – Bierfust Heineken verhuur Tilburg

Als je op zoek bent naar een Heineken bierfust waar je liters bier uit kunt halen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren bierfusten van maar liefst 50 liter. Afhankelijk van de grootte van het feest dat je organiseert, bepaal je hoeveel je er nodig hebt. Wanneer je dit weet, bestel je de bierfust gemakkelijk online via onze website. Houd er rekening mee dat je de bierfust voor een standaard periode van drie dagen huurt. De eerste dag haal je hem op, de tweede dag gebruik je hem en de derde dag breng je hem terug.

Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van bierfusten verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze feestapparatuur.

Vragen over bierfust Heineken 50 liter

Heb je vragen over onze bierfust Heineken 50 liter of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties

25,00

1 dag

incl. BTW

20,66

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

95,00

1 dag

incl. BTW

78,51

1 dag

excl. BTW

Huurmandje