Grolsch 20 liter fust

Aantal:

85,00

excl. BTW

70,25

excl. BTW

Huurmandje
Grolsch 20 liter fust
>
  • Grolsch 20 liter fust
<

Omschrijving

Bierfust 20 liter huren – Bierfust verhuur Tilburg

Als je op zoek bent naar een bierfust waar je liters bier uit kunt halen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren bierfusten van maar liefst 20 liter. Afhankelijk van de grootte van het feest dat je organiseert, bepaal je hoeveel je er nodig hebt. Wanneer je dit weet, bestel je de bierfust gemakkelijk online via onze website. Houd er rekening mee dat je de bierfust voor een standaard periode van drie dagen huurt. De eerste dag haal je hem op, de tweede dag gebruik je hem en de derde dag breng je hem terug.

Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van bierfusten verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze feestapparatuur.

Vragen over bierfust 20 liter

Heb je vragen over onze bierfust 20 liter of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Let op: gezien de huidige snelle stijging van inkoopkosten, kan het voorkomen dat de prijs van een fust bier in de tussentijd verhoogd is, onze excuses voor het ongemak. 

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.