Geluid en licht huren, dit zijn onze toppers

12 januari 2018

Je geeft binnenkort een feest. Dan wil je natuurlijk dat iedereen helemaal losgaat op de dansvloer. Dat doe je onder andere door een goede afspeellijst, maar er komt meer bij kijken. Goede kwaliteit muziek draaien voor tientallen gasten gaat moeilijk op een smartphone. Laat staan om ook nog de juiste sfeerverlichting bij de muziek te hebben. Daar heb je professionele installaties voor nodig. Om te zorgen dat het een geslaagd feest wordt, geven wij in dit artikel onze toppers van licht en geluid.

Feestverlichting

Om te zorgen dat het feest geen kale bedoeling wordt kleed je partytent aan met statafels, stoelen en misschien ook wel een buffettafel waar iedereen heerlijk hapjes kan nuttigen. Niet te vergeten feestverlichting, waar diverse mogelijkheden voor zijn. Je kunt kiezen voor led snoer verlichting die de partytent voorzien van de vrolijkste kleuren, een discobal om de ruimte meer effect te geven of je kan de gasten te verrassen met een lichtshow door de Beamz Showbar. Het laatste zal voor een vet 3D effect zorgen doordat de lichtstralen bewegen op de beat van de muziek!

Discolichten huren Tilburg

Geluidsinstallatie

Naast dat de ruimte is gevuld met feestmeubelen en feestverlichting, wil je ook dat achterin de partytent de beste kwaliteit muziek te horen is. Dit gaat met de speaker van je smartphone natuurlijk niet werken. Er is hiervoor een professionele geluidsinstallatie nodig. De professionele geluidspeakers van Partytentverhuur Tilburg bevatten maar liefst 600 Watt vermogen zodat de muziek in elke hoek van het feest te horen is. Met het draaien van de beste hits zorg jij er voor dat niemand meer stilstaat op de dansvloer. Ook kun je een karaokeshow organiseren door de bijgeleverde microfoons zodat het een onvergetelijk feest wordt vol gezelligheid.

partytentverhuur geluidsinstallatie

DJ set

Naast dat je professionele geluid en licht installatie apart kunt huren, kan dit ook samen. Het pakket DJ set bestaat uit professioneel licht en geluid installatie. Bij het huren van de DJ Set krijg je een geluidsinstallatie, dj consule, microfoon en feestverlichting waardoor de degene achter de draaitafel helemaal los kan gaan. Ook kan er een spontane karaoke worden georganiseerd door de microfoons die erbij zitten. Een compleet pakket die voor een geslaagd feest zorgt.

Dj set huren in Tilburg

Heb je ook een professioneel licht- en geluidsinstallatie nodig op jouw feest? Of wil je een DJ set huren met een DJ erbij, ook dat kan bij Partytentverhuur Tilburg. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.