Bubble Football huren

250,00

incl. BTW

206,61

excl. BTW

Bubble Football huren
>
  • Bubble Football huren
<

Omschrijving

Bubble football huren – Bubble footbal verhuur Tilburg

Op zoek naar een uniek spel voor zowel jong als oud? Ga dan voor Bubble footbal, een hilarisch spel dat perfect in te zetten is voor bij een kinderfeestje of teambuilding uitje. Je kunt ze huren in sets van 6 en je huurt ze voor een standaard periode van drie dagen. De eerste dag haal je ze op, de tweede dag gebruik je ze en de derde dag breng je ze terug. Wil je ze voor een langere periode huren? Dan is dit in overleg ook mogelijk.

Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van Bubble football verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze decoratie.

Vragen over Bubble football

Heb je vragen over onze Bubble football of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Offerte aanvragen