Brandblusser schuim 6 liter

Aantal:

7,50

1 dag 

incl. BTW

6,20

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Brandblusser schuim 6 liter
>
  • Brandblusser schuim 6 liter
<

Omschrijving

Brandblusser huren - Brandblusser verhuur Tilburg

Op een veilige wijze een feest of evenement kunnen regelen? Huur dan onze brandblusser, hiermee ben je verzekerd van de benodigde veiligheidsmaatregelen mocht dit nodig zijn. Onze schuimblussers zijn geschikt voor het doven van branden van vaste stoffen en vloeistoffen. Onze brandblussers werken circa voor de duur van 90 seconden. De huurprijs is exclusief kosten bij daadwerkelijk gebruik van de schuimblusser, hierbij geldt dat bij gebruik van de brandblusser, de nieuwprijs voor je in rekening wordt gebracht. Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van brandblussers verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze decoratie.

Vragen over brandblusser

Heb je vragen over onze brandblusser of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.