Partytentverhuur Tilburg FAQ

Bezorgservice in geheel Midden-Brabant!

Partytentverhuur Tilburg bezorgt uw spullen graag aan huis om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken! Al uw gehuurde spullen aan huis gebracht én opgehaald vanaf slechts € 40,- in de gehele regio Midden-Brabant.

Onze bezorgtarieven zijn afhankelijk van uw bestelwaarde. Bij bestellingen vanaf € 90,- kunt u gebruik maken van onze bezorgservice, waarbij tot in uw achtertuin bezorgen en na afloop ook weer ophalen. U kunt de bezorgoptie kiezen tijdens het bestelproces na het invullen van uw postcode en huisnummer. U krijgt altijd tenminste 1 dag voor aanvang van uw feest de materialen aangeleverd. Het betreft hier flexibele bezorging, dus op de route op werkdagen tussen 08.00 – 18.00 uur.

Vragen:

Q:Is bezorgen mogelijk en wat zijn de kosten daarvoor?
A: Jazeker; de kosten daarvoor vind je terug in het aanvraagproces. Deze kosten zijn veelal afhankelijk van het aantal af te leggen km’s vanaf onze locatie. Daarbij is het belangrijk om er rekening mee te houden/te beseffen dat wij deze afstand 4x dienen af te leggen. We hanteren een totaalprijs voor bezorgen en ophalen op basis van flexibele bezorging op de bezorgroute.

De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw bestelwaarde en adres / afstand. Onze minimum bezorgkosten zijn € 40,- voor ophalen en bezorgen totaal incl. BTW.

Q: Op welke tijd(en) vindt de bezorging plaats?
A: Bezorging vindt meestal plaats op werkdagen en dan 1 dag voor aanvang van uw feest of evenement. Meestal is de bezorging op vrijdagen bij feesten op de zaterdag en zondag en op maandag worden de spullen weer opgehaald. Het tijdstip van bezorgen kunt u vanaf 08.00 uur in de ochtend opvragen op 2 uur nauwkeurig, zo hoeft u niet de gehele dag thuis te blijven.

Q: Kan ik mijn spullen ook afhalen?
A: Afhalen is uiteraard ook altijd mogelijk. Dit dient wel te allen tijde te gebeuren op afspraak, zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. De afhaal en retourtijden staan vermeld in de reserveer bevestiging die u ontvangt nadat uw aanvraag via de site is verzonden.

Q: Borg:
A: Op alle huuropdrachten rekenen wij een minimale borg van € 100,- De borg is afhankelijk van de bestelde materialen. Deze krijgt u uiteraard weer terug, indien u de spullen in dezelfde staat terugbrengt als u ze mee heeft gekregen.

Q: Hoe weet ik welke maat tent ik nodig heb voor mijn gelegenheid?
A: Een partytent is voor verschillende gelegenheden te gebruiken en voor elke gelegenheid passen weer een ander aantal personen in een tent. Om tot een goede schatting te komen hoeveel m2 je per persoon nodig hebt, hebben wij de onderstaande tabel gemaakt.

Houdt er rekening mee dat wanneer er party attributen in de tent worden geplaatst er minder personen in kunnen.

Partytenverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.