Après-ski feest organiseren? Laat je inspireren met deze ideeën en je party wordt zeker geslaagd!

24 november 2017

De temperaturen dalen onder 0 graden Celsius, de pistes worden steeds witter en inmiddels hebben diverse gebieden in de Alpen en de Pyreneeën het wintersportseizoen officieel geopend. De winter staat weer voor de deur! Voor veel mensen het favoriete seizoen. Lekker wintersporten, de frisse berglucht in de ochtend en gezellige après-ski feestjes! Ga jij niet op wintersport maar wil jij wel een après-ski feest meemaken? Niet getreurd, die kan je gemakkelijk zelf organiseren. In dit artikel proberen wij je te inspireren met gave ideeën waardoor jij een après-ski party thuis kan organiseren die je gasten nog lang bijblijft.  

Après-ski is het ideale winterthema 

Après-ski betekent letterlijk ‘na het skiën’ en verwijst naar het feestvieren na het wintersporten. Vaak gaan wintersporters na een intensieve dag vol skiën of snowboarden onderaan de piste nog wat drinken. Deze après-ski feesten worden gekenmerkt door de houten chalets, bier en glühwein, après-ski muziek, mensen in hun wintersportkleding en bovendien; gezelligheid! Après-ski is de afgelopen jaren flink aan populariteit toegenomen. Zo komen wereldberoemde Dj’s zoals Afrojack ieder jaar naar de Alpen om te draaien op de grootste après-ski feesten.   

Après-skiën, maar dan gewoon in de achtertuin 

Je hoeft niet natuurlijk niet persé op wintersport te gaan om een après-ski feest mee te maken. Je kan er ook zelf één organiseren. Wanneer jij een après-ski party thuis gaat organiseren dan is in de eerste plaats de muziek erg belangrijk. Minstens zo belangrijk echter, is het après-ski decor. Je wilt natuurlijk wel dat je gasten zich wanen in een chalet in Zwitserland of Oostenrijk. Bij een themafeest zoals de après-ski is het handig om veel decoratie te hebben. Zoals ballonnen, nepsneeuw, een dresscode of wat dacht je van een gave opblaasbare après-ski hut? Deze grote tent is geschikt voor maximaal 25 personen en staat al in 10 minuten! In deze tent is zelfs nog plaats voor meerdere bier- en statafels.  

Complete après-ski party aankleding nodig? 

Wanneer je écht wilt uitpakken dan kan je de aankleding van je après-ski decor natuurlijk zo gek maken als jij zelf wilt. Met een gaaf après-ski pakket haal je de Alpen naar Nederland. Met dit pakket, inclusief het opblaasbare chalet, discolampjes in alle kleuren, een sneeuwmachine, heaters, barrels en een muziekinstallatie zorg je ervoor dat jouw feest gegarandeerd een succes wordt. Nu moet jij alleen nog leren jodelen en je après-ski thema is klaar.  

Apres ski thema pakket huren in Tilburg.