Hoeveel gasten kan je kwijt in een partytent? Wij geven je antwoord op deze vraag.

12 mei 2020

Tijdens jouw feest, wil je natuurlijk dat al je gasten genoeg ruimte hebben om te kunnen dansen en genieten van een drankje en een hapje. Maar daarvoor heb je wel genoeg ruimte nodig. Hoe los je dat probleem op? Wij hebben de oplossing voor je!

 

Partytent huren

Als je dit thuis een feest gaat vieren is dan is er meestal een probleem, je hebt namelijk niet voldoende ruimte voor als je gasten in de woonkamer. Om dit probleem te verhelpen, zou je een partytent kunnen huren voor in de tuin. Wij van partytentverhuur Tilburg hebben allerlei verschillende formaten partytenten in huis die passen in elke tuin! Zo hebben wij een partytent van 3 x 4 meter waar ongeveer 20 gasten in kunnen staan. Maar als je een wat groter tuin hebt zou je ook kunnen gaan voor de partytent van 3 x 6 meter waar je 30 gasten kunt laten dansen. Wil je een nog meer ruimte voor meer gasten dan hebben wij ook nog grotere partytenten voor je in de aanbieding.

 

Easy up tent

Vind je het opzetten van een partytent iets te veel gedoe? Dan hebben wij ook easy up tenten voor je. Deze vouwtenten zijn namelijk en snel in elkaar gezet waardoor je snel kunt gaan beginnen met feesten. In de easy up tent van 4 x 4 meter, kan je makkelijk 30 gasten kwijt en wordt geleverd met 4 statafels. Ook is deze tent anders dan andere en komt in een zwarte kleur in plaats van wit.

 

Stertent huren

Wil je iets anders dan een standaard partytent, dan is een stertent ideaal. Niet alleen ziet deze stertent er voor het oog mooi uit, je kunt er ook nog eens 135 mensen laten staan. Als je wilt dineren in de tent, dan is er plaats voor ongeveer 70 mensen.

 

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!