Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Transportkosten

Wij bezorgen graag bij je!

We doen dit altijd heel open en transparant. De transportkosten worden berekend vanaf onze vestiging en gaan op kilometer basis.

Bezorgen & ophalen al vanaf € 20,- per rit

Wanneer je de gehuurde materialen door ons laat bezorgen en na afloop van je feest weer laat ophalen kan dit al voor € 40,-. Dit is € 20,- per transport!
Wij berekenen onze transportkosten per kilometer, als je je bestelling plaatst via onze website worden er enkele gegevens gevraagd en krijg je gelijk de transportkosten te zien voor jouw adres. Nog voor je de bestelling hebt geplaatst.

Standaard transport

Ons transport is standaard op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. We laten je op de dag van het transport weten wat het tijdsvak is waarin we langskomen. Ook ontvang je circa een half uur voor we bij je zijn via Whatsapp nog een bericht. Zo weet je hoe laat we langskomen en is het niet nodig de hele dag thuis te zitten.

Transport op dagdeel

Wil je de materialen in de ochtend of juist in de middag ontvangen? We hebben de mogelijkheid om een ochtend- of middag transport te doen. Hiervoor geldt een toeslag van € 25,-. Ideaal als je de materialen niet te lang in de weg wilt hebben staan!

Weekeind transport

Wil je een transport in het weekeind? Wij kijken hiervoor altijd mee naar de mogelijkheden. Omdat we hier vaak wel extra personeel voor moeten inzetten is een weekeind transport wel duurder dan een transport op werkdagen. We kunnen altijd voor je berekenen wat dit kost en wat de mogelijkheden zijn. Ook dit kan je aangeven tijdens het doen van je aanvraag op onze website.

Contactgegevens

T. 013-7113072
E. info@partytentverhuur-tilburg.nl
Van Linschotenstraat 18
5021 PL, Tilburg