Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Karaoke set medium

214,95 incl. btw 177,64 excl. btw

Een avond lekker zingen met ze alle!

Prijzen zijn inclusief btw en exclusief bezorgkosten (indien van toepassing).

Karaoke set voor 100 personen huren in Tilburg – Partytentverhuur Tilburg

Met de standaard karaokeset voor 100 personen van Partytentverhuur Tilburg heb je binnen no-time een feest op gang voor een groot gezelschap!

Dankzij de 2 draadloze microfoons kunnen de zangers zich vrij door de ruimte bewegen, en met twee microfoons hoeft niemand alleen voor het publiek te staan.

De set bevat een 32″ TV, geplaatst op een statief voor optimale zichtbaarheid, zowel voor de zangers als het publiek. Wil je extra schermen? Geen probleem, de set kan eenvoudig worden uitgebreid met een tweede TV of worden aangesloten op je eigen TV of beamer.

Met één TV en een krachtige 2x 400 watt geluidsinstallatie is deze set perfect geschikt voor evenementen met tot 100 gasten.

Of je nu zin hebt in Nederlandstalige hits, Engelstalige klassiekers, Top 40 of tijdloze favorieten, onze selectie van 1.000 nummers biedt voor iedereen wat wils. Bekijk welke nummers beschikbaar zijn bij deze set en zorg voor een onvergetelijke karaoke-avond!

Partytentverhuur Tilburg zorgt voor alles wat je nodig hebt om jouw karaokeavond tot een succes te maken! Wij hebben nog meer toffe karaoke pakketten voor een gezellige avond.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Alphen, Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Karaoke set medium” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Specificaties

  • 100 personen
  • Inclusief 32" TV op statief
  • 2 microfoons
  • Meer dan 1000 liedjes!
  • 2x geluidsinstallatie van 400 watt

Andere suggesties...

Contactgegevens

T. 013-7113072
E. info@partytentverhuur-tilburg.nl
Van Linschotenstraat 18
5021 PL, Tilburg