Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Partytent huren in Waalwijk - Partytentverhuur Tilburg

Whatsapp ons!

Partytent huren Waalwijk – Partytentverhuur Waalwijk

Waalwijk is een levendige stad met een rijke historie en ongeveer 47.000 inwoners. Ben je bijna jarig en wil je een feest geven in je achtertuin? Dan is een partytent een perfecte toevoeging. Het zorgt niet alleen voor een geweldige sfeer, maar houdt ook je gasten droog. Met een partytent kan het feest altijd wat langer doorgaan, vooral als je een heater gebruikt om het lekker warm te houden.

Bij Partytentverhuur Tilburg verhuren we partytenten en partymaterialen. Denk aan meubilair, geluidsinstallaties en feestverlichting. Wij bieden kwalitatief goede producten en de beste service. Wil je dat de tenten worden opgezet en afgebroken? Dat kunnen wij ook voor je regelen tegen een kleine vergoeding!

Maak je feest compleet en zorg ervoor dat je gasten comfortabel en droog kunnen feesten met onze partytenten en partymaterialen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om je reservering te maken!

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Alphen, Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen, Udenhout en Waalwijk.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle levering

Geschikt voor ieder feest of evenement!

Contactgegevens

T. 013-7113072
E. info@partytentverhuur-tilburg.nl
Van Linschotenstraat 18
5021 PL, Tilburg